Graag neem ik jullie mee naar een shoot van een hele tijd terug. Een van mijn eerste zwangerschapsreportages waarin ik mijn eigen stijl ontwikkelde. Ik schreef toen:

“Ik hoor veel aanstaande moeders zeggen dat de zwangerschap een zware, maar ook een van de mooiste momenten is van het leven. Het is dan ook een logische keuze om een fotoreportage te maken om dit vast te leggen. Op de valreep heeft Lansmountains Photography in de Broekpolder in Vlaardingen een zwangerschapsfotoshoot mogen doen van deze stralende mama! Enkele dagen later is de kleine baby geboren. Wat een geluk en wat een liefde! Wat is het toch heerlijk om fotograaf te zijn.”

Zo denk ik er nog steeds over! Inmiddels is ook hun derde kindje geboren. Zo bijzonder!

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *