Hartelijk welkom bij Lansmountains Photography. Ik ben Michael Lansbergen, betrouwbare freelance fotograaf voor betaalbare portretfoto’s op locatie of bij je thuis. Van huwelijksfotografie tot commerciële studiofotografie.

Ik stel je snel op je gemak. Ik houd rekening met je persoonlijke wensen. Ik doe er alles aan om aan je wensen tegemoet te komen. Je kunt je foto’s onbeperkt gebruiken. Je krijgt namelijk altijd alle foto’s digitaal zonder extra kosten. Ik klik op de juiste momenten. Poseren is natuurlijk leuk, maar de leukste foto’s zijn toch echt de foto’s waarop je jezelf bent. Ik heb oog voor detail. Dat geldt voor het corrigeren van je kleding tot aan het niet fotograferen van die lelijke lantaarnpaal op de achtergrond. En natuurlijk opa die een traantje wegpinkt op je bruiloft. Ik werk efficiënt, maar niet gehaast. Een pasgeboren baby is niet altijd makkelijk om te fotograferen. Lukt het even niet? Dan wacht ik gewoon even.

Daarnaast vind ik het geweldig om mijn passie voor portretfotografie met anderen te delen. Daarom geef ik ook workshops. Tevens ben ik een van de fotografen van Stichting Earlybirds. We fotograferen te vroeg geboren kinderen in het ziekenhuis om de ouders een hart onder de riem te steken. Ik hoop je snel te ontmoeten!

Hartelijke groet,

Michael Lansbergen
Lansmountains Photography

Mijn werkgebied? Ik ben fotograaf in Vlaardingen, Schiedam, Rotterdam, Maassluis, Maasland, Maasdijk, Hoek van Holland, ‘s-Gravenzande, Naaldwijk, Honselersdijk, De Lier, Poeldijk, Wateringen, Naaldwijk, Den Hoorn, Delft, Delfgauw, Schipluiden, Delft, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker, Capelle aan den Ijssel, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Dordrecht en Gouda. Eigenlijk ben ik fotograaf in heel Zuid-Holland. Uiteraard ben ik voor een bruiloft landelijk beschikbaar. Zelfs een destination wedding naar het buitenland is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Menu