Hartelijk welkom bij Lansmountains Photography. Ik ben Michael Lansbergen, betrouwbare freelance fotograaf voor betaalbare foto’s op locatie of bij je thuis. Ik ben gespecialiseerd in trouwfotografie en portretfotografie.

Ik stel je snel op je gemak en hou rekening met je persoonlijke wensen. Ik werk efficiënt, maar niet gehaast. Poseren is natuurlijk leuk, maar de leukste foto’s zijn toch echt de foto’s waarop je jezelf bent.

Daarnaast vind ik het geweldig om mijn passie voor portretfotografie met anderen te delen. Daarom geef ik ook workshops. Ik hoop je snel te ontmoeten!

Hartelijke groet,

Michael Lansbergen
Lansmountains Photography

Mijn werkgebied? Ik ben fotograaf in Vlaardingen, Schiedam, Rotterdam, Maassluis, Maasland, Maasdijk, Hoek van Holland, ‘s-Gravenzande, Naaldwijk, Honselersdijk, De Lier, Poeldijk, Wateringen, Naaldwijk, Den Hoorn, Delft, Delfgauw, Schipluiden, Delft, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker, Capelle aan den Ijssel, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Dordrecht en Gouda. Eigenlijk ben ik fotograaf in heel Zuid-Holland. Uiteraard ben ik voor een bruiloft landelijk beschikbaar. Zelfs een destination wedding naar het buitenland is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Menu