Hartelijk welkom bij Lansmountains Photography. Graag stel ik mij even aan je voor. Mijn naam is Michael Lansbergen, betrouwbare freelance fotograaf voor betaalbare foto’s op locatie of bij je thuis. Mijn specialisaties zijn trouwfotografie en portretfotografie.

Tijdens het maken van foto’s is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en dat er rekening wordt gehouden met jouw persoonlijke wensen.  Ik werk efficiënt, maar niet gehaast. Poseren is natuurlijk leuk, maar de leukste foto’s zijn toch echt de foto’s waarop je jezelf bent.

Ik hoop je snel te ontmoeten! Groetjes van Michael Lansbergen

Mijn werkgebied? Ik ben fotograaf in Vlaardingen, Schiedam, Rotterdam, Maassluis, Maasland, Maasdijk, Hoek van Holland, ‘s-Gravenzande, Naaldwijk, Honselersdijk, De Lier, Poeldijk, Wateringen, Naaldwijk, Den Hoorn, Delft, Delfgauw, Schipluiden, Delft, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker, Capelle aan den Ijssel, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Dordrecht en Gouda. Eigenlijk ben ik fotograaf in heel Zuid-Holland. Uiteraard ben ik voor een bruiloft landelijk beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.