Joris van der Windt
Leuke fotoshoot gehad met het hele gezin!


Eline de Roo-Saas
Wat een fijne fotoshoot! Spontaan, gezellig, je voelt je op je gemak. En dan het resultaat nog, wat een fantastische foto’s!


Marlies Monster-Brokking
Michael heeft een fotoreportage van ons 8 weken te vroeggeboren zoon in het ziekenhuis gemaakt. Hij doet dit vrijwillig voor een stichting Earlybirds. Hij is zeer fijn in de omgang en stelt ons gerust, aangezien we niet goed wisten wat we konden verwachten van de fotoshoot. Verder is hij ook erg flexibel tijdens de fotoshoot, echt fijn! Het is echt te zien dat hij straalt om fotograaf te zijn en daar plezier van heeft, ondanks hij zijn vrije tijd gebruikt voor ons. De foto’s zijn echt mooi, wij zijn erg blij en dankbaar dat we mooie herinneringen op papier mogen hebben ondanks soms moeilijke tijd in het ziekenhuis.


Cheryl de Jong
Een super ontspannen familieshoot gehad in een prachtig natuurgebied. Met 2 kleine kinderen erbij voelde het als een uitdaging maar Michael zorgde ervoor dat niet alleen wij, maar ook zij zich gelijk op hun gemak voelde. Het voelde meer als een gezellige wandeling dan als een fotosessie en dat heeft geresulteerd in prachtige foto’s! Bedankt voor deze mooie herinnering.


Marissa Arinaldo Joaquina
Op een super mooie dag in april een zwangerschapsshoot gedaan in de broekpolder. Een erg mooie herinnering aan overgehouden. Michael weet de omgeving goed te gebruiken en is hij een fijn persoon in de omgang. Wij voelden ons meteen op ons gemak.


Theresa Den Boer
Onze dochter is 6,5 week te vroeg geboren en moest de eerste weken in het ziekenhuis verblijven. Daarom kwamen wij in aanmerking voor een fotoshoot van stichting Early birds. Een supermooi initiatief waar Michael zich als fotograaf vrijwillig voor inzet. Hij heeft Soof op een hele natuurlijke manier op de foto gezet waardoor we nu een hele mooie herinnering hebben aan een voor ons best heftige tijd. Michael is een heel warm en sociaal persoon waarbij je, je op je gemak voelt. Wij hebben het als heel gezellig en ongedwongen ervaren! Bij deze nogmaals Superbedankt Michael!
Groet, Frank, Theresa en Soof


Judith Logger
Michael heeft bij ons thuis onze drie kinderen gefotografeerd. Het resultaat is echt prachtig! We zijn heel erg blij met de foto’s! Michael doet het heel goed, ook met de kinderen. Hij is heel leuk met ze en daardoor waren ze zo op hun gemak dat ze het een echt feestje vonden! Dat zie je ook terug on de foto’s!


Jacqueline Bijl
Onze bruiloft: Michael is een geweldig persoon! Professioneel, kundig en fantastisch om als fotograaf te hebben! Beveel hem van harte aan!!!


Jamilla Kool – van Lent
Michael heeft ons trouwfeest vastgelegd. Michael is een fijn iemand, komt van tevoren even kennis maken en alles doornemen. Op de avond was hij niet te zien, terwijl hij overal foto’s van gemaakt heeft. We hebben echt prachtige foto’s gekregen, die ons heel dierbaar zijn! Geen twijfel over mogelijk dat Michael een super fotograaf is! Wij zullen Lansmountains Photography ook zeker aanbevelen bij onze vrienden en familie. Nogmaal onwijs bedankt Michael. Colin en Jamilla Kool


Danielle Kooij
Super fotograaf. 7 September zijn we getrouwd en wilden graag dat Michael onze huwelijksfoto’s zou maken.
Het weer werkte ook voortreffelijk mee. Alles was super relaxt. Hij gaf goeie aanwijzingen, we mochten ook zelf uiteraard onze dingetjes aandragen. We hebben genoten en genieten nog steeds na. Michael als we je weer nodig hebben, weten we je te vinden. Je bent een echte aanrader. X


Esther Vossen
Op de warmste dag van het jaar hebben we een zwangerschapsshoot met Michael gedaan op het strand. En wat zijn we blij met het resultaat! Michael nam alle tijd en kwam met verschillende ideeën en settings, zodat we veel verschillende foto’s hebben. We hebben ook erg veel positieve reacties gehad op de foto’s!


Luc Poublon
Blij dat we hier onze fotosessies op het strand hebben laten maken! Erg mooie foto’s en hij stelt je goed op je gemak. Gewoon doen!


Alex Duindam
Michael heeft ons bedrijfsfeest ter ere van ons platina jubileum vastgelegd. Het is een fijn persoon en hij heeft het feest op een fantastische manier vastgelegd, zowel foto’s als korte filmpjes. Ook onze product presentaties en sfeerkamers met onze potplanten heeft hij op een perfecte manier vastgelegd.
Wij zijn via, via bij Michael terecht gekomen en zijn er heel blij mee dat ons mooie feest op zo’n mooie manier is vastgelegd. We genieten nog na met de foto’s en het is een mooie blijvende herinnering voor ons.
Alex Duindam namens Kwekerij Piet Vijverberg B.V.


Lianne Vlielander
Nog steeds zijn wij superrrrr blij met het resultaat van de loveshoot! Michael is een creatieve fotograaf en komt met een hoop verschillende ideetjes, echt een aanrader!


Sanne van Wezel
Michael had zich echt verdiept in wat wij van een foto shoot verwachten. Hij komt heel professioneel over en weet wat hij het over heeft en wat hij wil. Hij stelt je op je gemak waardoor hij je natuurlijke uitstraling weet vast te zetten. Het resultaat mag er dan ook zeker wezen!
Dankjewel voor alles


Rian van Lieshout
Tegen het einde van mijn zwangerschap heb ik een zwangerschapshoot met Michael gehad. Hij geeft prettige aanwijzingen waardoor je spontaan op de foto komt. Lachen voor een camera is nou niet bepaald mijn sterkste kant, maar wij hebben hele mooie foto’s ontvangen met spontane blikken en acties. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat!
@Michael: succes met de komende shoots, je hebt een mooi portfolio.


Samantha Van Grootveld-Bodeving
Op 1 november heeft Michael prachtige foto’s gemaakt van ons gezinnetje. Onwijs mooie foto’s van onze zoon en pasgeboren dochter en natuurlijk foto’s van ons vieren. Heel creatief en vol ideeën. Daarnaast staat hij ook open voor je eigen inbreng. Dat samen levert hele mooie foto’s op. Wij zijn heel erg blij met het eind resultaat en zullen zeker weten weer een keer foto’s laten maken. Voor iedereen die mooie herinneringen wilt laten vastleggen raden wij aan een afspraak te maken met Lansmountains. Thnx Michael


Adinda Breukelman
Na enige twijfel toch een zwangerschap shoot gedaan. En wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb! Ik wilde een shoot die anders was dan de standaard zwangerschap foto’s, dus zijn we het centrum van Rotterdam ingegaan. Michael was goed voor bereid en heeft ons op allerlei leuke en originele plekken vast gelegd. De foto’s zijn fantastisch geworden! Super bedankt voor het vastleggen van deze prachtige herinnering van ons eerste kindje.


Jesse van Dijk
Michael heeft een ontzettende goede kijk door de lens. Creatief, origineel en een prachtig resultaat. Wij zijn dan ook heel blij met de foto’s die je van ons hebt gemaakt!


Melissa Noya
Wij hebben een hele mooie zwangerschaps fotoshoot gedaan onder begeleiding van Michael
Echt een aanrader als je op zoek bent naar een leuke en gezellige fotograaf met kennis!!!


Jill Baron
Michael maakt prachtige foto’s met oog voor detail en belichting. Onze familie shoot heeft hierdoor vele prachtige foto’s opgeleverd. Tevens heeft Michael veel geduld en interactie met kleine kinderen waardoor dit geresulteerd heeft in vele prachtige foto’s van ons zoontje. Absoluut een aanrader. Ga zo door!


Jessica van der Waal
We hebben een geweldige zwangerschapshoot gedaan! Hier hebben we onwijs mooie foto’s aan over gehouden. Michael heeft veel geduld, en ook erg leuk met kinderen.
Staat open voor eigen inbreng bij het maken van de foto’s, maar weet vaak zelf ook de mooiste plekjes te vinden om te fotograferen. Top dus !! Een echte aanrader !


Priscilla Santifort Meijer
Geweldige fotograaf! Veel geduld met de kinderen! En zit vol humor! Elke dag nog blij met de foto’s


Sharon Verhaal
Geweldige foto’s overgehouden aan intieme en gezellige fotoshoots! Een echte aanrader!!!


Coen Langstraat
Michael maakte een prachtige zwangerschapsreportage. Dit resulteerde in mooie portretten die we thuis met trots aan de muur gehangen hebben.


Kim Holthuijsen-van Konijnenburg
Lansmountains Photography is een hele fijne gezellige en geduldige fotograaf. Wij hebben een ontzettend leuke middag gehad met hele mooie en leuke foto’s als resultaat!