Fotoalbums

Je kunt door Lansmountains Photography een professioneel fotoalbum laten samenstellen vanaf 24 pagina’s. Je kunt dit uitbreiden tot maximaal 72 pagina’s. De mini formaten (15×15 en 15×20) kun je al bestellen vanaf 12 pagina’s.

Volledig vlakke pagina’s
De zogenaamde lay-flat binding zorgt ervoor dat de linker en rechterpagina één geheel vormen. Je foto’s worden niet lelijk onderbroken door een vouw of naad, zoals je vaak bij andere aanbieders ziet, maar je fotoboek valt helemaal vlak open. Het aantal opmaakmogelijkheden van de vlakliggende pagina’s is hierdoor oneindig.

Voorbeeld van een lay-flat fotoalbum van Lansmountains Photography

Links: geavanceerde layflat binding. Geen hinderlijke bobbels/naden. Het fotoalbum valt helemaal open. Geen beeldverlies. Pagina’s zijn twee keer zo stevig. Rechts: standaard boekbinding. Altijd een lelijke bobbel in het midden van het fotoalbum. Dit betekent dus altijd beeldverlies.

Géén barcodes en géén logo’s op de fotoalbums van Lansmountains Photography
De professionele fotoalbums van Lansmountains Photography zijn standaard zonder storende logo’s of barcodes.

Je cover persoonlijk met foto of tekst
Wil je de cover van je fotoalbum met een tekst in het leer of linnen? Dit laat Lansmountains Photography doen met een laser-graveermachine om een prachtig resultaat te krijgen. Ook is het mogelijk om een foto op de cover te plaatsen.

Voorbeeld van een trouw album cover met foto

 
 
 
 
 
 
 
 

Formaten en prijzen 

Formaat Aantal pagina’s mogelijk Basisprijs incl. 24 pagina’s Extra pagina’s (per 2)
15×15 12-72 € 35,90 (12-24 pagina’s) € 2,80
15×20 12-72 € 39,90 (12-24 pagina’s) € 3,00
20×20 24-72 € 53,90 € 3,20
20×30 24-72 € 71,90 € 3,40
30×20 24-72 € 71,90 € 3,40
30×30 24-72 € 115,90 € 5,00
30×45 24-72 € 139,90 € 7,80

Premium trouwalbums

Als je echt uit wilt pakken met je trouwfoto’s dan biedt Lansmountains Photography ook de optie om  een premium trouwalbum te laten samenstellen. Standaard levert Lansmountains Photography het premium fotoalbum met een linnen omslag in stijlvol grijs, donkerblauw of gemêleerd linnen in de kleuren zand, cappuccino, olijf of kaki. Daarnaast zijn alle boekomslagen beschikbaar in diverse kleuren luxe leer (grof of gewoon) en vijf suède tinten. Hierbij kun je ook voor een combinatie van foto en leer kiezen. Extra luxe is de mogelijkheid om een tekst op een leren of linnen cover te plaatsen door lasertechniek.

Een meer opvallende keus is de Tsarina serie. Dit opvallende zijde-look materiaal is voorzien van een speelse kreuk en is beschikbaar in drie verschillende kleuren. Dit materiaal is niet te combineren met een foto op de cover. Naast de fotocover is er een nu ook de fotocover op linnen. Hiermee geef je het trouwboek een tijdloos en warm karakter.  Een echte eyecatcher in het assortiment is het premium fotoalbum met acrylcover. Met een prachtig diepte-effect en een intensieve kleurweergave komt de foto en het trouwboek nog beter tot zijn recht. Bovendien is het materiaal zeer duurzaam en beschermt het de afdruk tot in lengte van jaren.

Koffers en bewaarboxen

Een bijpassende leren koffer of luxe bewaarbox maakt je premium trouwboek helemaal af. De koffer is er in een witte of een zwarte uitvoering. Voor de bewaarbox kun je kiezen uit de kleuren antraciet of wit. De mogelijkheden zijn eindeloos. Graag bespreek ik de mogelijkheden met je. Vervolgens kan ik de prijs op maat voor je berekenen.

 

Menu