Je kunt door Lansmountains Photography een professioneel fotoalbum laten samenstellen vanaf 24 pagina’s. Je kunt dit uitbreiden tot maximaal 72 pagina’s. De mini formaten (15×15 en 15×20) kun je al bestellen vanaf 12 pagina’s.

Volledig vlakke pagina’s
De zogenaamde lay-flat binding zorgt ervoor dat de linker en rechterpagina één geheel vormen. Je foto’s worden niet lelijk onderbroken door een vouw of naad, zoals je vaak bij andere aanbieders ziet, maar je fotoboek valt helemaal vlak open. Het aantal opmaakmogelijkheden van de vlakliggende pagina’s is hierdoor oneindig.

Géén barcodes en géén logo’s op de fotoalbums van Lansmountains Photography
De professionele fotoalbums van Lansmountains Photography zijn standaard zonder storende logo’s of barcodes.

Je cover persoonlijk met foto of tekst
Wil je de cover van je fotoalbum met een tekst in het leer of linnen? Dit laat Lansmountains Photography doen met een laser-graveermachine om een prachtig resultaat te krijgen. Ook is het mogelijk om een foto op de cover te plaatsen.

Koffers en bewaarboxen
Een bijpassende leren koffer of luxe bewaarbox maakt je premium trouwboek helemaal af. De koffer is er in een witte of een zwarte uitvoering. Voor de bewaarbox kun je kiezen uit de kleuren antraciet of wit. De mogelijkheden zijn eindeloos. Graag bespreek ik de mogelijkheden met je. Vervolgens kan ik de prijs op maat voor je berekenen.