Ik heb zin om deze post met jullie te delen. Wanneer het buiten koud en guur is kijk ik graag met plezier terug op fotoshoots die ik eerder heb gedaan. Neem nu bijvoorbeeld deze zwangerschapsshoot. Ik krijg meteen weer zin in de zomer!

Met Marcel en Sharon ben ik naar de Broekpolder in Vlaardingen gegaan om daar de mooie buik van Sharon vast te leggen. Een zwangerschap is zo bijzonder. Zelf ben ik ook trotse vader en de zwangerschapsperiode gaat eigenlijk heel snel weer voorbij. Wat is het dan mooi om een blijvende herinnering te hebben om op terug te kunnen kijken.

Wil je ook een zwangerschapsfotoshoot in Vlaardingen? Laat dan een berichtje achter. Ik neem dan contact met jullie op om de mogelijkheden te bespreken. Behalve zwangerschapsfoto’s in de natuur is het ook mogelijk om in een stedelijke omgeving mooie foto’s te maken. Ik ben je graag van dienst.

Zwangerschapsshoot Vlaardingen

Zwangerschapsshoot VlaardingenZwangerschapsshoot VlaardingenZwangerschapsshoot VlaardingenZwanger VlaardingenZwangerschapsshoot Vlaardingen