Loveshoot
Je wilt graag foto’s laten maken van jezelf met je lover. Zo’n fotoreportage verzorg ik voor je op een mooie buitenlocatie van jouw voorkeur. Ik kom met leuke ideeën en er is uiteraard ook ruimte voor eigen inbreng.

Zwangerschapsshoot
Foto’s laten maken van jezelf als aanstaande mama wordt steeds vaker gedaan. De bolle buiken shoot wordt steeds populairder. Zo trots als een pauw kan jij je buik laten zien want jij bent een powervrouw. En de vader van je aanstaande kindje mag er natuurlijk ook bij, want dat wordt de trotse papa. Is er al een grote broer of grote zus dan mag hij of zij ook op de foto! Ken je een fijne plek? Dan gaan we daar heen!

Newborn lifestyleshoot
Wil je babyfoto’s direct na de bevalling? Dan kan dat, zowel in het ziekenhuis als bij je thuis. Het voordeel hiervan is dat je één of meer foto’s van je baby kunt gebruiken voor het geboortekaartje. Ik kan ook wat later in de kraamtijd bij jullie op bezoek komen en in alle rust foto’s maken van jullie gezin.

Familieshoot
Leuk om iemand te verrassen, zodat eindelijk het oude familieportret vervangen kan worden door een nieuwe familiefoto of gezinsfoto. Dat is nog eens een origineel kado voor kerst, moederdag, vaderdag of verjaardag!

Kinderfotoshoot
Ik speel graag met het beschikbare natuurlijke licht en dat is een uur voor zonsondergang het mooist. Is het niet leuk om speelse en spontane foto’s van je kinderen te hebben? Kinderen kun je laten spelen met elkaar en hun speelgoed. Zo krijg je de meest spontane ongedwongen foto’s. Let niet op mij want die ligt in de struiken, op de grond, of klim in de bomen…

Vriendinnenshoot / Vriendenshoot
Het is wel heel erg vet om samen met je beste vriendinnen op de foto te gaan. Vooraf kunnen jullie elkaars kledingkast in duiken om een toffe outfit samen te stellen. Vervolgens maak ik op een toffe plaats de stoerste foto’s die je daarna kan delen op Instagram, Snapchat, Whatsapp of Facebook. En je ouders komen natuurlijk gewoon mee. En voor de mannelijke maatjes, daarvoor verzinnen we iets minder zoetsappigs.

Eindexamenshoot
In de United States of America noemen ze het ook wel de senior shoot. Google er maar eens op. Deze rage komt naar Nederland. In je eindexamenjaar een fotoshoot doen wordt helemaal hot in Nederland.