Ik vind het heel fijn om foto’s te maken op de momenten dat mensen zichzelf zijn. Hoe bereik ik dat? Een fotoshoot bij Lansmountains Photography is eigenlijk geen fotoshoot. Het is een uitje voor het hele gezin. Als fotograaf probeer ik op de achtergrond aanwezig te zijn. Vooral als er kinderen bij betrokken zijn is dat vaak een hele prettige manier van fotograferen. Kinderen gaan dan zelf hun gang en laten zich niet zo snel storen in hun eigen gewoontes en handelingen. Bij ouders is dat echter soms anders. De aanwezigheid van een camera zorgt er soms voor dat mensen zich anders gaan gedragen. Dat wil ik juist voorkomen.

We maken bijvoorbeeld een relaxte strandwandeling. Ik ga mee en fotografeer wat er gebeurd. Later zal ik natuurlijk ook een aantal geposeerde foto’s maken, maar dan zijn we al aan elkaar gewend. Hieronder zie je een aantal foto’s van zo’n fijne fotosessie aan het strand van een aantal jaar geleden. Leuk hè? Het komt erg ongedwongen over. En dat was het ook!

 

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *