Ga je mee? Reserveer snel!

Eindelijk is de lente weer begonnen. Tijd om naar buiten te gaan en te fotograferen!  Wil je een fotoshoot bij Lansmountains Photography? Dan leg ik je graag uit hoe dat gaat.

Als eerste is het belangrijk dat je goed op de hoogte bent van de mogelijkheden van een fotoshoot. Een fotoreportage kun je boeken voor jezelf, maar ook voor je hele familie. Combineren kan ook. We maken vooraf goede afspraken zodat jij en ik weten wat we van elkaar kunnen verwachten.  Het is gebruikelijk om een combinatie-fotoshoot te doen. We gaan dan een uur fotograferen op een locatie die jij mooi vind. Dat kan in de natuur zijn, maar mag ook in de stad of in een industriële omgeving. In dat uur stel ik je op je gemak en maken we een fijne wandeling. Ik maak geposeerde foto’s en ook foto’s die niet geregisseerd zijn. Ben je met een groepje? Dan maak ik zowel individuele foto’s als combinaties. Na het uur heb ik een SD-kaart vol foto’s en jij een ontspannen gevoel.

Eenmaal thuis laad ik de foto’s in Adobe Lightroom en Adobe Photoshop. Met deze speciale fotobewerkingssoftware voor fotografen bewerk ik je foto’s tot in de puntjes!  Zodra je foto’s klaar zijn verstuur ik ze via WeTransfer naar je. Je kunt al je foto’s op volledige resolutie, zonder logo’s of andere beperkingen downloaden. Lansmountains Photography levert altijd alle foto’s op waar jij perfect op staat. Geen verassingen achteraf en geen verkoop van foto’s per stuk. Het is jouw fotoshoot dus jij krijgt alle foto’s voor een vaste prijs. Kijk snel op deze informatiepagina en reserveer de fotoshoot zo snel mogelijk!

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu