Loveshoot in het centrum van Rotterdam

Dat Rotterdam de stad is van Feyenoord, Erasmusbrug, SS Rotterdam en de Euromast wisten jullie natuurlijk al. Maar het is ook een geweldig stad op portretfoto’s te maken. We hebben een mooie shoot gedaan in het centrum van de stad. Het hoeft echt geen zomer te zijn om warme foto’s te kunnen maken. Deze fotoshoot in Rotterdam bewijst dat het zelfs in het najaar nog prima mogelijk is om een een loveshoot of zwangerschapsshoot op een fantastische buitenlocatie te doen! We hebben mooie zwangerschapsfoto’s gemaakt bij Hotel New York. Als fotograaf genoot ik van het geluk van deze lovers. We hebben zelfs foto’s gemaakt in de Maastunnel, een plek die niet voor de hand ligt.

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu